Pași în lumea textului. Concurs online

Pentru că școala rămâne pentru noi o comunitate de practică, o comunitate deschisă noilor exteriențe didactice, anul acesta, datorită izolării sociale, concursul de competențe lingvistice în limba română „Pași în lumea textului” s-a desfășurat online .

Concursul s-a adresat elevilor din clasele a V-a și a VI-a din mediul rural, din județul Mureș, elevi din şcoli incluzive şi multiculturale, dar şi cadrelor didactice care predau limba română la clase cu elevi pentru care limba română nu este limbă maternă. Concursul a fost găzduit de platforma quizziz.com și a constat într-o probă de înțelegere a unui text narativ și o probă de creație literară.

Această competiție a fost posibilă ca urmare a programului de subvenții derulat de #RomaEducationFundRomania în cadrul proiectului „Educație formală și non-formală pentru dezvoltare durabilă în regiunea Centru”, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Felicităm participanții la concurs, suntem mândri de fiecare dintre ei și le dorim să rămână la fel de deschiși și muncitori! Cei mai buni dintre participanți vor fi răsplătiți cu cărți și penare echipate, premii sponsorizate de REF România.

Scroll to Top