Am primit Certificatul de Școală eTwinning

23.10.2020

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că una dintre cele 2139 școli care au primit Certificatul de Școală eTwinning în Europa (77 în România) în urma parcurgerii celor două etape ale procesului de înscriere este Școala Gimnazială „Teleki Domokos” din Gornești.

Aceste școli premiate sunt deschizătoare de drumuri, fiind recunoscute drept modele în domenii precum:practicile digitale, practicile de siguranță online, abordările inovatoare și creative ale pedagogiei, promovarea dezvoltării profesionale continue a cadrelor didactice, promovarea practicilor de învățare în colaborare în rândul personalului și elevilor.

Certificatele reprezintă atât o recunoaștere a reușitei personale a profesorilor, cât și o confirmare a rezultatelor deosebite obținute de întreaga echipă eTwinning din aceste școli.Școlile eTwinning conștientizează importanța și valorile programului eTwinning, integrându-l în politicile, practicile și inițiativele de dezvoltare profesională ale școlii, cu ajutorul echipei conducere.

Certificatul de Școală eTwinning reprezintă o recunoaștere și o apreciere a implicării, angajamentului și devotamentului atât ale fiecărui eTwinner, cât mai ales ale întregii școli, la nivelul cărora colaborează echipe de profesori și directori.

Statutul de Școală eTwinning poate fi atins în urma parcurgerii unui traiect de dezvoltare, cu etape care pot fi evaluate obiectiv. Nu este o competiție, ci un proces de evoluție de la un nivel la altul.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la această evoluție și obținerea acestei recunoașteri de valoare.

Scroll to Top