Alături de prieteni la final de an…

 Anul 2020 a fost anul care ne-a demonstrat că nu e suficient să acționăm individual și că este necesar ca puterea să treacă în mâinile comunității. A fost un an în care s-a vorbit constant despre sănătate și educație, un an în care am acționat pentru familie și comunitate.

În acest an al rezilienței prietenii noștri de la Roma Education Fund ne-au arătat că sunt alături de noi și ne susțin constant. Le mulțumim și suntem onorați că investesc în școlile noastre. Zilele acestea în școala noastră au ajuns 42 de tablete oferite de REF România. Aceste tablete vor merge spre elevii care au nevoie de ele și care în felul acesta vor putea participa atât la activitățile proiectului ( Școala după școală,  Sprijin educațional intensiv pt. elevii claselor 7-8), cât și la cursurile obligatorii.

Educația unui copil este cu siguranță munca unei întregi echipe, o echipă ce implică acum părinți, profesori și alți parteneri educaționali ce își aduc contribuția la eficientizarea activităților didactice.              

 Sprijinul oferit de REF România ne onorează dar în egală măsură ne responsabilizează. Promitem să contribuim alături de ei la susținerea elevilor din grupuri vulnerabile, elevi ce au nevoie de sprijin în învățare dar și a elevilor capabili de performanțe.

În anul ce vine vom crește binele împreună, bucurându-ne de impactul pe care activitățile acestui proiect îl vor avea asupra comunității gorneștene.

Scroll to Top