Parteneri în educație

Educația de succes nu se bazează pe miracole; este nevoie doar de dedicare și hotărâre fără limite, care își au rădăcinile în iubire și siguranță. Alături de cadrele didactice, elevi, părinți și alți parteneri, ne propunem să transformăm educația prin învățare.

Mulțumim Companiei Mobila Dalin pentru colaborarea în context școlar și sprijinul acordat pentru îmbunătățirea calității actului de predare și învățare. Elevii Școlii Gimnaziale „Teleki Domokos” din Gornești beneficiază, prin intermediul acestei colaborări, de un spațiu de lectură prietenos, potrivit pentru a facilita experiențe de învățare ce dezvoltă deprinderi necesare inovării sociale.

Vă mulțumim pentru că susțineți alături de noi educația de calitate!

O școală prietenoasă cu spații mai frumoase

Fiecare loc din școala noastră contează. Asigurarea unui spațiu sigur, confortabil și care să răspundă nevoilor elevilor a devenit cu mult timp în urmă un obiectiv important. Mulțumim Kastamonu România pentru sprijinirea cu materiale ce s-au transformat ulterior, prin munca și implicarea personalului auxiliar, în panouri de afișaj ce fac vizibile activitățile elevilor și dulapuri pentru depozitarea materialelor didactice. Vă mulțumim că susțineți alături de noi educația din mediul rural!